KAJ JE ESCAPE ROOM NOVE GENERACIJE?

Gre za doživljajsko igro, v kateri morate kot junaška ekipa premagati serijo izzivov in v omejenem času doseči cilj igre. Zmajev tempelj je po osnovni mehaniki igre podoben klasičnim sobam pobega, vendar je še mnogo več kot to. V templju »gamemasterji« nosijo kostume, so ves čas »v karakterju«, igra se začne že pred prihodom v tempelj in se nadaljuje v prihodnosti…

Bratovščina ljubljanskega zmaja

Zmajev tempelj je simulacija pristopnega rituala v Bratovščino ljubljanskega zmaja. V kolikor uspešno opravite preizkus, dobite znak pripadnosti in pravice, ki pripadajo samo članom.

Otroške sanje

Ste kot otrok prebirali pustolovske knjige, gledali Indiano Jonesa ter sanjali o odkrivanju skritih zakladov? Zmajev tempelj je dostojna zamenjava za izživljanje največjih otroških sanj.

Adrenalin

Doživite srhljivi občutek raziskovanja v slabo osvetljenih podzemnih sobanah, ob nenadnih zvokih in sprejemanju težkih odločitev. Vstop v tempelj je dovoljen samo s čelado.

Celostni dogodek

Najbolj prestižna različica obiska je Zmajeva večerja – celostno večerno doživetje z vrhunsko hrano in pijačo, v katerem opravite pristopni preizkus in imate več ur časa za spoznavanje z vsemi skrivnostmi templja.

Senzorično doživetje

Zmajev tempelj je prijeten za oči, dlani, ušesa, nos in jezik, obenem pa igra odpira tudi to, kar nekateri imenujejo šesti čut – sposobnost intuicije in subtilne percepcije.

Izobraževanje

Ali veste, zakaj je zmaj simbol Ljubljane? Kaj ima ljubljanski zmaj opraviti z največjo pustolovščino vseh časov? Katere veščine so potrebne za pokončanje zmajev? Vse to in še več v Zmajevem templju.

SPOZNAJ LEGENDO IN POSTANI ČLAN BRATOVŠČINE!

 

Ko so se junak Jazon in Argonavti vračali domov z zlatim runom so v močvirju naleteli na zmaja. Jazon je zmaja pokončal in svojemu zaščitniku, bogu Apolonu, postavil tempelj…

ZAGOTOVI SI VSTOPNICO!

 

Rezerviraj si prost termin in se podaj na pustolovščino z nami. Kupi karto on-line, nam piši ali pa nas pokliči!

PODARI DARILNI BON!

 

Ni lepšega darila od prekrasnega doživetja, ki ga ob posebni priložnosti nameniš svojemu prijatelju ali svojim najbližjim.

Za različne priložnosti, ovira je samo vaša domišlja.

Večer s prijatelji

Imate junaško skupino, s katero vedno znova iščete zanimive načine preživljanja prostega časa? Vam druženje v restavracijah, ob bowlingu ali stand-up komediji preprosto ni več dovolj?

Družinski dan

Ali želite svoje otroke potegniti izpred računalnikov, tablic in pametnih telefonov, jim ponuditi nepozabno dogodivščino ter morda celo vcepiti nekaj koristnih vrednot in veščin?

Zmenek

Podarite ji/mu izjemno doživetje in pokažite svoji simpatiji, da ste pravi Indiana Jones ali Lara Croft, ki zna v omejenem času razrešiti tudi največje probleme.

Zaroka

Želite zaprositi svojega partnerja s totalno »top-shit« foro? Naj se na koncu igre namesto (ali poleg) naše nagrade skriva še vaš prstan in težko vam bo rekel/rekla NE!

Darilo

Zmajev tempelj priporočamo vsem, ki želite svojim bližnjim podariti neverjetno dogodivščino. Čokolade se pojejo, knjige se slej ko prej prašijo na policah, doživetja pa ostanejo za vedno.

Posebni dogodki

Ekskluzivni sestanki in večerje, drugačne tiskovne konference, poker večeri »z dodatkom« … Zmajev tempelj je primeren za vse priložnosti, ki od organizatorjev terjajo nekaj več.

Team building

Za podjetja, ki iščejo super doživetje, razvoj ekipe ter ocenjevanje in razvoj kompetenc pri napredovanju ali novih zaposlitvah. Preberite več o ponudbi Zmajevega templja za podjetja.

Kontaktirajte nas

 

Imate kakšna vprašanja ali dileme glede Zmajevega templja, na katera nismo odgovorili v Pogostih vprašanjih? Potrebujete pomoč pri nakupu vstopnic? Načrtujete dogodek za podjetja ali posebne dogodke? Za vaša vprašanja smo na voljo na spodnjih kontaktih.

apolonij@dragontemple.si

Facebook

040-532-525