Zabavni team building

Pustolovščina v Zmajevem templju bo za vašo ekipo zahteven izziv, ki ga lahko uspešno opravite, če bo ekipa spretno komunicirala in pokazala pravi timski duh. Igra ima skrbno premišljeno dinamiko in je zastavljena tako, da se udeleženci v arhitetekturno dovršenem prostoru z mističnem ambientom hitro potopijo v zgodbo. Pod težo časovnega pritiska odkrivajo zanke in rešujejo zagonetne miselne uganke, ki so izvirno zasnovane, ter zahtevajo uporabo raznolikih veščin in kompetenc. Tako vsi člani ekipe dobijo priložnost, da zasijejo in pokažejo, kaj znajo. Igra je podprta s psihološkimi spoznanji, zato je izkušnja še toliko bolj zabavna in nepozabna.

Po koncu pustolovščine se boste z našim »game masterjem« sprehodili po Zmajevem templju in pokukali v ozadje igre. Spregovorili boste o izzivih, kje ste blesteli in kje se vam je zataknilo.

Udeleženci bodo urili kompetence, ki so pomembne v poslovnem svetu:

Komunikacija

86%

Sodelovanje

37%

Delo pod pritiskom

28%

Prevzemanje pobude

12%

Zaupanje

75%

Sodelovanje in skupen uspeh bosta ustvarila občutek povezanosti med zaposlenimi in posledično povišala zadovoljstvo pri delu, kar pozitivno vpliva na delovne rezultate zaposlenih. Upravičeno lahko pričakujemo, da bo nepozabno doživetje gotovo še dolgo priljubljena tema, ki bo sprožala smeh in dobro voljo v vaših pisarnah.

Kontaktirajte nas

 

Načrtujete dogodek za vaše podjetje in ne veste kaj bi bila za vas najboljša izbira? Za vsa vaša vprašanja smo na voljo na spodnjih kontaktih.

apolonij@dragontemple.si

Facebook

040-532-525