Za-podjetja

Dandanes vrednost podjetij ustvarja človeški kapital. Ljudje so postali ključen dejavnik za ustvarjanje konkurenčne prednosti na trgu in razlikuje odlične organizacije od povprečnih. V svoje zaposlene je potrebno ves čas vlagati.

V Zmajevem templju smo za podjetja pripravili unikatno ponudbo, ki sledi aktualnim potrebam sodobnih delovnih organizacij. Izbirate lahko med programi, ki nagovarjajo različne organizacijske cilje, na vas pa je, da izberete najbolj primernega za vašo organizacijo. Namenjeni so manjšim ekipam s 3–8 člani. V kolikor želite organizirati dogodek za večje število ljudi, nas prosim kontaktirajte, saj ponujamo tudi programe, ki so primerni za večje skupine (www.orehovgaj.si, www.teambuildinglab.si).

Pokličite na 040 532 525 ali nam pišite na apolonij@dragontemple.si in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam po potrebi svetovali. Pripravimo lahko tudi individualno ponudbo, prilagojeno za vaše podjetje.

Zabavni team building

Želite z ekipo doživeti nepozabno pustolovščino, preizkusiti svoje sposobnosti za strateško mišljenje in timsko delo? Želite skupino povezati v predan tim, ki bo kos vsakodnevnim zahtevam na trgu?

VEČ O TEM

Teambuilding s strokovno analizo

Želite izvedeti, kako vaša ekipa deluje pod časovnim pritiskom? Vas zanima, kje se pojavljajo zamaški v komunikaciji, kaj vam gre dobro in kje lahko še napredujete? Bi radi obenem iz dogodka naredili prijetno doživetje, ki bo posameznike združila v odlično ekipo?

VEČ O TEM

Izobraževalne delavnice

Želite zabavnemu doživetju dodati še več vsebine in iz izkušnje potegniti največ, kar se da? Si želite osebnega in profesionalnega razvoja za svoje zaposlene?

VEČ O TEM

 

Kontaktirajte nas

 

Načrtujete dogodek za vaše podjetje in ne veste kaj bi bila za vas najboljša izbira? Za vsa vaša vprašanja smo na voljo na spodnjih kontaktih.

apolonij@dragontemple.si

Facebook

040-532-525