Otroške pustolovščine v Zmajevem templju in drugje…

Skupina Orehov gaj skupaj z Bratovščino ljubljanskega zmaja organizira celo vrsto čarobnih doživetij za vaše otroke od 6 let naprej. Z družino ali manjšo skupino otrok (do 6 oseb) se lahko podate na pustolovščino v Zmajev tempelj ali po mestnem središču Ljubljane. Za večji rojstni dan (od 10 otrok naprej) so na voljo nepozabni programi v Orehovem gaju ali Prodajalni v centru mesta.

ESCAPE ROOM

ZA OTROKE

Pridite na pustolovščino s celotno družino ali pa podarite otroku darilo, ki ga izkoristi s svojimi prijatelji. Obisk Zmajevega temlja (Escape Room) prilagodimo tudi obiskom najmlajših od 6 let naprej.

ROJSTNODNEVNA ZABAVA V TEMPLJU

Za otroke vseh starosti vam predlagamo rojstno-dnevno zabavo v Zmajev templju. Escape Room pustolovščini bo sledila manjša pogostitev in dovolj časa za nekaj dodatnih iger.

ROJSTNODNEVNA ZABAVA V OREHOVEM GAJU ALI DRUGJE

Na voljo imamo številne zanimive rešitve, da vaš otrok z nami praznuje resnično nepozaben in hudo dober rojstni dan. Izbirate lahko med več programi, lokacijami in doživetij.

DRUŽINSKE PUSTOLOVŠČINE PO CENTRU LJUBLJANE

V Skupini Orehov gaj ponujamo številne možnosti kvalitetnega preživljanja prostega časa za družine. Podajte se na dogodivščine, ki vas bodo navdušile in povezale v pravo junaško skupino.

Kontaktirajte nas

 

Imate kakšna vprašanja ali dileme glede programov za otroke? Potrebujete pomoč pri nakupu vstopnic? Za vaša vprašanja smo na voljo na spodnjih kontaktih.

apolonij@dragontemple.si

Facebook

040-532-525