Otroške pustolovščine v Zmajevem templju

V Bratovščini ljubljanskega zmaja organiziramo celo vrsto čarobnih doživetij za vaše otroke od 6 let naprej. Z družino ali manjšo skupino otrok (do 6 oseb) se lahko podate na pustolovščino v zmajev tempelj in podaljšate obisk s prigrizkom in dodatnim programom. Za večji rojstni dan (od 10 otrok naprej) vam pripravimo nepozaben pustolovski animacijski program v Orehovem gaju. Želite vašim otrokom ponuditi nekaj izjemnega? Privoščite jim udeležbo na nepozabnem tematskem doživetju Akademija ljubljanskega zmaja.

ESCAPE ROOM

ZA OTROKE

Pridite na pustolovščino s celotno družino ali pa podarite otroku darilo, ki ga izkoristi s svojimi prijatelji. Obisk Zmajevega temlja (Escape Room) prilagodimo tudi obiskom najmlajših od 6 let naprej.

ROJSTNODNEVNA ZABAVA V TEMPLJU

Za otroke vseh starosti vam predlagamo rojstno-dnevno zabavo v Zmajev templju. Escape Room pustolovščini bo sledila manjša pogostitev in dovolj časa za nekaj dodatnih iger.

ROJSTNODNEVNA ZABAVA V OREHOVEM GAJU

Za večje skupine otrok in staršev (do 30 oseb) predlagamo pustolovsko zabavo v Orehovem gaju in 3-urni animacijski program, ki vsebuje ritem, ples, iskanje skritega zaklada in reševanje zabavnih ugank.

DOŽIVLJAJSKI PROGRAMI AKADEMIJE LJUBLJANSKEGA ZMAJA

Akademija ljubljanskega zmaja je nepozaben doživljajski program, ki se navdihuje v najboljših otroških programih na Danskem in v Nemčiji.

Kontaktirajte nas

 

Imate kakšna vprašanja ali dileme glede programov za otroke? Potrebujete pomoč pri nakupu vstopnic? Za vaša vprašanja smo na voljo na spodnjih kontaktih.

apolonij@dragontemple.si

Facebook

040-532-525