V skupini Orehov gaj imamo na voljo več počitniških programov, na katerih se bodo otroci predvsem zabavali, obenem, pa dobili tudi občutek pripadnosti in razvijali pomembne socialne veščine kot so sodelovanje, javno nastopanje, ples.

Naši programi so polni doživetij, v katere vključujemo elemente družabnih iger, sob pobega in ustvarjalnih delavnic. Z igrami in delavnicami širimo obzorja in hkrati spodbujamo kreativnost, odločnost, iznajdljivost in pogum.

 

 

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ?

m: 030 609 109

info@orehovgaj.si

NAŠA POČITNIŠKA DOŽIVETJA

Skupina Orehov gaj vabi na čisto posebna počitniška doživetja za otroke, ki bodo potekala na posestvu Orehovega gaja in v centru mesta Ljubljane vse poletne dni od 16. 7. do 24. 8. 2018.

Za vas smo pripravili več programov tako, da boste lahko lažje izbrali termin in obliko varstva, ki vam in vašemu otroku najbolj ustreza.

  1. DNEVNO POČITNIŠKO VARSTVO 
  2. ČAROVNIŠKA ŠOLA
  3. POLETNA ŠOLA SNOVANJA ŽIVIH IGER

ZAKAJ IZBRATI NAS?
– Super naravno okolje Orehovega gaja – otroci bodo ves čas na zraku v bogati senci, v primeru slabega vremena pa nam ne manjka zanimivih pokritih površin in kotičkov,
– izjemna zakladnica znanja, iger in rekvizitov agencije www.teambuildinglab.si,
– zanimivi načini priprave hrane in posredovanja kulinaričnega znanja na otroke;
– več let izkušenj na tem področju;

VEČ O NAŠIH PROGRAMIH IN PRIJAVE TUKAJ.

“Ker so organizirana počitniška varstva pri nas edina možnost v času poletnih počitnic, smo doslej preizkusili praktično vse programe, ki so na voljo v bližini. O njih vse lepo, vendar Bratovščina ljubljanskega zmaja resnično izstopa in je bistveno več kot le počitniški nadzor naših otrok. Ko sem našega osemletnika odpeljal iz Orehovega gaja, se je pripetila redkost, da na vprašanje “Kako je bilo?” ni odgovoril s standardnim “Uredu”, temveč je do podrobnosti navdušeno podoživel izkušnjo sobe pobega in iskanja zakladov. Kot smo imeli starši priložnost spoznati tudi ob zaključni prireditvi, je to prava pravcata avantura, fantastično, poučno popotovanje v času, ki se dotakne tudi vrednot kot sta solidarnost in prijateljstvo. Vse, od animacije do prehrane, je resnično ‘nadstandardno’, zato bi pustolovščino v Orehovem gaju priporočil vsem, ki bi radi svojim otrokom namenili pestro in nepozabno izkušnjo v naravi.”

Jaka, oče od Filipa.

DNEVNO POČITNIŠKO VARSTVO

Program počitniškega varstva in aktivnosti za vaše mlade nadobudneže je bogat in zasnovan tako, da se bodo otroci veliko gibali, rekreirali, ustvarjali, bili kreativni, se družili in naučili tudi kaj novega.

ČAROVNIŠKA ŠOLA

Vaš otrok rad čara in je želen novih coprniških znanj? Rad odkriva, raziskuje, išče in ustvarja? Potem bo to zanj gotovo super poletno doživetje.

POLETNA ŠOLA SNOVANJA ŽIVIH IGER

Tudi vaš otrok preveč časa preživi za računalnikom ali telefonom? Predstavljamo vam nekaj čisto novega, unikatnega, predvsem pa zanimivega za ‘male sive celice’ in igrivega duha…

POKUKAJTE V GALERIJO SLIK NAŠIH DOŽIVETIJ

Kontaktirajte nas

 

Imate kakšna vprašanja ali dileme glede Zmajevega templja, na katera nismo odgovorili v Pogostih vprašanjih? Potrebujete pomoč pri nakupu vstopnic? Načrtujete dogodek za podjetja ali posebne dogodke? Za vaša vprašanja smo na voljo na spodnjih kontaktih.

apolonij@dragontemple.si

Facebook

040-532-525