Izobraževalne delavnice

V Zmajevem templju ali na drugih lokacijah ponujamo tudi poldnevne ali celodnevne delavnice razvoja ekip.  V primerjavi z zabavnim team buidlingom lahko kot posledico delavnice pričakujemo izrazitejše rezultate, ki se bodo kazale v spremenjenem vedenju udeležencev. Ti ne samo pridobivajo nova znanja o sebi in drugih udeleženih, o timskih procesih in komunikaciji, temveč znanja tudi konkretno uporabijo znotraj pustolovščine Zmajevega templja.

Razvoj tima

Včasih pride do zastojev v delovanju tima, ki je aktiven že nekaj časa. Ali ne deluje tako učinkovito kot bi si želeli ali ne prinaša novih, svežih idej ali pa so v timu pogosti konflikti, ki preprečujejo uspešno delo. Skratka, radi bi nastalo situacijo obrnili na bolje, pa ne veste kako.

V tovrstnih situacijah je koristen objektiven pogled od zunaj s strani strokovnjaka. Ta vam poda celostno povratno informacijo na različnih ravneh. Ključni del treninga predstavlja predhodno zbiranje informacij, na podlagi pustolovščine v Zmajevem templju, ki je prilagojena za potrebe delavnice in naslavlja nekatere organizacijske izzive. Pred izvedbo treninga tudi na kratko zberemo informacije o vaših željah in pričakovanjih.

Trening poteka po naslednjih točkah:

  • preverimo, v kateri razvojni fazi se je tim ustavil in zakaj;
  • pregledamo timske vloge posameznikov in preverimo, ali so jasno definirane ter jih po potrebi redefiniramo;
  • ozaveščamo skupne cilje, spodbujamo povratno informacijo, konstruktivno komunikacijo in reševanje konfliktov;
  • krepimo zaupanje med člani tima in s tem krepimo občutek povezanosti;
  • definiramo nove konkretne načine delovanja tima, h katerim se člani psihološko zavežejo, da jih bodo poskušali realizirati;
  • udeleženci se preizkusijo v Zmajevem templju;
  • analiziramo potek pustolovščine v Zmajevem templju in korigiramo morebitne zastoje.

Kontaktirajte nas

 

Načrtujete dogodek za vaše podjetje in ne veste kaj bi bila za vas najboljša izbira? Za vsa vaša vprašanja smo na voljo na spodnjih kontaktih.

apolonij@dragontemple.si

Facebook

040-532-525