Akademija ljubljanskega zmaja je intenziven tridnevni doživljajski program, ki bo vašemu otroku ostal v spominu za vse življenje!

Vaši otroci bodo postali vajenci za sprejem v viteški red Bratovščine ljubljanskega zmaja. V času programa bodo opravili več preizkusov in izzivov, s katerimi bodo pridobivali znanje in predmete, ki so potrebni za zaključni ritual, s katerim bodo svečano sprejeti med viteze. Program je ravno prav fantazijski, izobraževalen in aktiven, da bo spodbudil domišljijo vaših otrok in jih tri dni držal v napetem pričakovanju končnega dogodka.

OSNOVNI PODATKI O PROGRAMU

 

 

Matična lokacija: Orehov gaj, Ljubljana

Trajanje: 3 dni – (prihodi od 7.30 do 8.30, odhodi od 15:30 do 16:30). V primeru zadostnega interesa bomo organizirali tudi varstvo za dva dodatna dneva (četrtek in petek).

Datumi: V prihodnjem poletju in jeseni bodo ponovno razpisani termin. V kolikor imate vprašanja glede terminov ali programa nam jih posredujte na : apolonij@dragontemple.si

Kdo vodi program? Luka Bevc, vodja animacija v Orehovem gaju in dolgoletni otroški animator v Atlantisu, s pomočniki.

Cena: 135€ (z DDV)

“Ker so organizirana počitniška varstva pri nas edina možnost v času poletnih počitnic, smo doslej preizkusili praktično vse programe, ki so na voljo v bližini. O njih vse lepo, vendar Bratovščina ljubljanskega zmaja resnično izstopa in je bistveno več kot le počitniški nadzor naših otrok. Ko sem našega osemletnika odpeljal iz Orehovega gaja, se je pripetila redkost, da na vprašanje “Kako je bilo?” ni odgovoril s standardnim “Uredu”, temveč je do podrobnosti navdušeno podoživel izkušnjo sobe pobega in iskanja zakladov. Kot smo imeli starši priložnost spoznati tudi ob zaključni prireditvi, je to prava pravcata avantura, fantastično, poučno popotovanje v času, ki se dotakne tudi vrednot kot sta solidarnost in prijateljstvo. Vse, od animacije do prehrane, je resnično ‘nadstandardno’, zato bi pustolovščino v Orehovem gaju priporočil vsem, ki bi radi svojim otrokom namenili pestro in nepozabno izkušnjo v naravi.”

Jaka, oče od Filipa.

METODOLOGIJA DELA IN PROGRAM

Program je skrbno načrtovan ter spodbuja razvijanje otroške kreativnosti in osebnostno rast. Program temelji na najboljših praksah iz Danske in Nemčije,  vključno z metodo larp.

ODGOVORI NA POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je tisto, kar nas loči od drugih ponudnikov aktivnih počitnic za otroke, kaj točno bomo počeli, kaj bomo jedli, kje program poteka in odgovori na vsa vaša vprašanja!

SPOZNAJTE ZGODBO IN LEGENDO…

Preverite, kako so Jazon in Mostiščarji premagali zmaja, ter spoznajte legendo o ustanovitvi Bratovščine ljubljanskega zmaja.

Preberite zgodbo vašemu otroku kot pravljico za lahko noč…

POKUKAJTE V GALERIJO SLIK S PRAVLJIČNEGA DOŽIVETJA

Kontaktirajte nas

 

Imate kakšna vprašanja ali dileme glede Zmajevega templja, na katera nismo odgovorili v Pogostih vprašanjih? Potrebujete pomoč pri nakupu vstopnic? Načrtujete dogodek za podjetja ali posebne dogodke? Za vaša vprašanja smo na voljo na spodnjih kontaktih.

apolonij@dragontemple.si

Facebook

040-532-525