Akademija ljubljanskega zmaja – priporočila staršev

 

“Ker so organizirana počitniška varstva pri nas edina možnost v času poletnih počitnic, smo doslej preizkusili praktično vse programe, ki so na voljo v bližini. O njih vse lepo, vendar Bratovščina ljubljanskega zmaja resnično izstopa in je bistveno več kot le počitniški nadzor naših otrok. Ko sem našega osemletnika odpeljal iz Orehovega gaja, se je pripetila redkost, da na vprašanje “Kako je bilo?” ni odgovoril s standardnim “Uredu”, temveč je do podrobnosti navdušeno podoživel izkušnjo sobe pobega in iskanja zakladov. Kot smo imeli starši priložnost spoznati tudi ob zaključni prireditvi, je to prava pravcata avantura, fantastično, poučno popotovanje v času, ki se dotakne tudi vrednot kot sta solidarnost in prijateljstvo. Vse, od animacije do prehrane, je resnično ‘nadstandardno’, zato bi pustolovščino v Orehovem gaju priporočil vsem, ki bi radi svojim otrokom namenili pestro in nepozabno izkušnjo v naravi.”

Jaka, oče od Filipa

Počitniški program Akademija ljubljanskega zmaja je bil za Tristana več kot navdušujoč. Sam ga je z eno besedo opisal: »fantastično«! Navdušen je bil nad animatorji, zgodbo, prostorom, športnimi aktivnostmi in dobrotami iz kuhinje. Še posebno super se mu je zdelo iskanje zaklada, še bolj, ko so ga našli, še najbolj pa mu je všeč, ker ima sedaj skrivnost, ki jo vedo le vitezi Bratovščine ljubljanskega zmaja in jo skrbno čuva. Zmenili so se namreč, da nekatere stvari ostanejo med njimi. Super program, ki spodbuja prijateljstvo, sodelovanje in različne veščine, ki mu bodo prav prišle tudi v šolskih klopeh. Hvala ekipi za nepozabne 3 dni pred vstopom v šolo, z veseljem vas priporočamo dalje.

Alenka, mami od Tristana

Fenomenalen 3 dnevni zaključek počitnic v Orehovem gaju.. Doma imamo viteze ljubljanskega zmaja ?  Ja, sprva so se obotavljali, češ, kam jih vlečem v Ljubljano in to zadnje 3 dni počitnic. Težko je bilo zgodaj vstati…ampak se je splačalo. Takoj po prihodu v Orehov gaj se je vzdušje popravilo. Ne samo popravilo, otroci so bili totalno navdušeni nad ambientom, animatorja Luka in Rebeka sta jih čisto prevzela in komaj, da so mi rekli adijo. In s tem bi lahko že zaključila. Kot mamici mi največ pomeni to, da so otroci zadovoljni in tukaj smo dobili vse. Super dogodivščino, prepleteno v zanimivo zgodbo, nova znanja, nove prijatelje, res nekaj posebnega. Zaključek za starše, pa je bil pikica na i. Pohvalila bi animatorje, idejne mojstre  in seveda celotno catering ekipo, ki je skrbela za site in zadovoljne otroke ;). Definitivno se bomo tudi v prihodnje udeležili česa podobnega, kar pa ne dvomim, da bomo našli ravno v Orehovem gaju ?

Barbara, mamica Line, Tare in Nejca

Moram se vam zahvaliti za poletni tabor Akademija ljubljanskega zmaja in obenem sporočam, de je moj sin neizmerno užival, saj obožuje kreativne delavnice in vaša je bila kot zanalašč za njega. Upam da se še kaj vidimo. Želim vam še veliko poslovnih uspehov.

Borut Marinko, oče Marka Iana

Čudovita pustolovščina, kreativnost in izvirnost! Same pohvale in čestitke!

Andreja Lovrenčič, mami od Gregorja

Odlična izvedba programa, naš otrok je bil navdušen nad dogajanjem. Ob zaključku programa so še s pravljico pokazali, kako čudovito so se imeli in obenem uživali.

Spomenka, mami od Davida